traženi igrač

Posrnuli nogometni klub moli Usaina Bolta da ga dođe pojačati

17.08.2017 u 16:52

Bionic
Reading

Iako bi najradije zaigrao za Manchester United, Usain Bolt možda bi trebao započeti svoju karijeru u nešto skromnijoj momčadi, a priliku mu nudi bivši portugalski prvoligaš Beira Mar...

Bolt je na atletskom SP-u u Londonu završio svoju čudesnu trkačku karijeru tijekom koje je osvojio osam olimpijskih zlata te jednak broj titula na svjetskim prvenstvima.

  • +11
Usain Bolt na utrkama Izvor: Reuters / Autor: GILBERT BELLAMY

Nakon umirovljenja 30-godišnjeg Jamajčanina se povezuje s profesionalnim igranjem nogometa i zna se da on obožava Manchester United te da bi volio zaigrati na Old Traffordu, no možda bi ipak trebao krenuti od skromnije momčadi.

Konkuretnu ponudu dobio je ovih dana od portugalskog Beira Mara, bivšeg dvostrukog finalista tamošnjeg Kupa, ekipe koja je 1999. godine igrala i u Europi.

Beira Mar je danas niželigaš, a upravo u Boltu vidi iskorak prema naprijed za svoju momčad.

'Usaine, dođi k nama ostvariti svoj san. Dođi igrati nogomet za Beira Mar,' napisao je klub na svojoj Facebook stranici i pohvalio se klupskim bojama koje bi se Jamajkancu mogle svidjeti:

'Zadržat ćeš žutu boju i ostat ćeš šampion!'

Nije se dugo trebalo čekati na odgovor legendarnog trkača.

'Treninzi su već počeli i moje zlatne medalje neće mi biti od koristi kako bih bio regrutiran,' odgovorio je ironično Bolt malom klubu.