andrej na potezu

Kramarić pod pritiskom u Njemačkoj, a trener poručuje: Neka sam odluči!

17.08.2017 u 16:04

Bionic
Reading

Nakon što je zapucao penal protiv Liverpoola u utorak, Andrej Kramarić pod pritiskom je njemačke javnosti, a trener Hoffenheima Julian Nagelsmann misli da bi trebao ponovo pokušati i golom vratiti izgubljeno samopouzdanje, no odluku prepušta hrvatskom napadaču...

Naš 26-godišnji reprezentativac jedan je od najzaslužnijih za plasman Hoffenheima u kvalifikacije za Ligu prvaka, no u utorak se nije proslavio kad je dobio priliku zabiti prvi povijesni pogodak malog kluba u europskim natjecanjima.

  • +3
Liga prvaka, play-off: Hoffenheim - Liverpool Izvor: Reuters / Autor: RALPH ORLOWSKI

Kramarić je vrlo loše izveo kazneni udarac protiv Liverpoola, a njegova momčad kasnije je izgubila 2:1 na domaćem terenu pa se hrvatski napadač našao među tragičarima utakmice.

U Njemačkoj se pitaju ima li smisla da Andrej ostane izvođač penala, no trener Hoffenheim nema ga namjere degradirati.

'Nismo donijeli odluku tko će izvoditi penale. Bilo bi dobro kad bi Kramarić ponovo pucao, tako bi vratio samopouzdanje, ali odluka je na njemu,' izjavio je 30-godišnji Julian Nagelsmann, najmlađi strateg u Bundesligi.


Za Hoffenheim nema odmora jer već ove subote otvara Bundesligu kod kuće protiv Werdera, a onda ga čeka gostovanje na Anfieldu protiv Liverpoola. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Andrej zaista pucati sljedeći penal kojeg Hoffenheim izbori...