uzbuna u kataloniji

Novi bolni šamar za Barcu uoči početka Primere: Messi je sada ostao sam!

17.08.2017 u 16:16

Bionic
Reading

Iz Barcelone su potvrdili kako će Luis Suarez zbog ozljede koljena izbivati s terena najmanje mjesec dana, što je novi udarac za klub nakon gubitka Neymara koji je prešao u PSG...

Slavni napad katalonskog kluba kojeg su u posljednje tri godine činili Messi, Neymar i Saurez mnogo je izgubio odlaskom Brazilca uz odštetu od 222 milijuna eura u PSG, a sada je Barcelona doživjela novi udarac.

  • +14
Real Madrid - Barcelona (uzvratna utakmica Superkupa) Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Naime, tijekom razočaravajućeg poraza 0:2 u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Reala ozlijedio se Luis Saurez, a zbog problema s koljenom propustit će početak sezone u Primeri te će zaigrati tek za četiri ili pet tjedana.

Tako je Lionel Messi ostao sam u napadu, a nije u briljantnoj formi pa bi slavni klub mogao imati problema na početku sezone. Sergi Roberto i Paco Alcacer ne djeluju kao adekvatna pomoć argentinskom čarobnjaku i Barca će morati potražiti zamjenu na nogometnom tržištu koje se zatvara s početkom rujna.

U dvoboju s Realom ozlijedio se također i Gerard Pique koji bi zbog istegnuća prepone mogao propustiti otvaranje Primere u nedjelju protiv Betisa...