SVIM SRCEM ŽELE NA SP

Posebni party; seksi hokejašice pozivaju na druženje

05.02.2014 u 11:16

Bionic
Reading

Hrvatske hokejašice, koje su se nedavno skinule za kalendar, krenule su u novu akciju prikupljanja novca

U petak 7. veljače Hemingway Bar u Zagrebu je pripremio sportsku poslasticu s humanitarnom notom. Uđite u svijet hokeja na ledu i družite se s našim reprezentativkama.

Party je humanitarnog karaktera, jer prikupljaju se donacije za naše hokejaške reprezentativke i njihov odlazak na Svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu za žene koje se održava od 14. do 22. ožujka u Reykjavíku.


Čitav klub bit će dekoriran u ledenom hokejaškom ambijentu, spreman za ICE HOCKEY S.O.S. PARTY.

Riječ je o hokejaškom klubu KHL Grič koji postoji od 2002. godine i trenutno se natječe u 1. Austrijskoj ligi (DEBL). Trenutno su u polufinalu doigravanja, dakle izrazito su uspješne. Budući da je to jedini klub u Hrvatskoj, većina reprezentativki dolazi iz njega, a neke igraju u najjačim svjetskim ligama u Kanadi i SAD-u…


Jedna od reprezentativki, Medarda Pack, je i glazbeno obrazovana, tako da će u subotu uz pratnju DJ-a nastupiti na saksofonu, a vi ćete imati priliku uživati u sinergiji zvukova DJ-a Daniela Turka i saksofona mlade hokejašice.

Kako će cure na Svjetsko? Već su se djelomično snašle… Prošle je sezone poljski Inter Cars odlučio biti sponzor te je financirao većinu sezone, kako za potrebe kluba KHL Grič, tako i za potrebe odlaska na SP u Španjolsku 2013. U znak zahvalnosti djevojke su pristale na prijedlog da budu modeli za kalendar 2014. koji je isključivo namijenjen za klijente poljske tvrtke Inter Cars, a ta im je financijska injekcija osigurala dio sredstava za put na Svjetsko u Reykjavik.

Zgodne hrvatske hokejašice tešku su opremu, štitnike i kacige na jedan dan zamijenile seksi donjim rubljem i pokazale svoje ženske atribute. Inače nesklone otkrivanju svojih oblina, ovaj put su popustile jer je želja za sudjelovanjem na Svjetskom prvenstvu na Islandu veća od svega.