PRILIKA GENERACIJE

Popis rukometašica za kvalifikacije za OI

07.05.2012 u 12:18

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga objavio je popis reprezentativki koje će igrati kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu

Kvalifikacije će se igrati od 25. do 27. u Guadalajari. Protivnice će nam biti Nizozemke i Španjolke, a ovo je popis reprezentativki:

Jelena Grubišić, Marta Žderić, Ivana Jelčić, Dijana Jovetić, Anita Gaće, Nikica Pušić-Koroljević, Maja Zebić, Maida Arslanagić, Andrea Šerić, Vesna Milanović-Litre, Sonja Bašić, Miranda Tatari. Kristina Franić, Andrea Penezić, Lidija Horvat, Žana Čović, Ivana Lovrić, Katarina Ježić, Dragica Džono.

'Promjena nema puno, sve su to provjerene djevojke. Nakon okupljanja u Zagrebu idemo na pripreme u Novigrad. Odlučujuća utakmica u kvalifikacijama za OI trebala bi biti protiv Nizozemske. Ovo je životna prilika ove generacije,' rekao je izbornik Canjuga i dodao:

'Međutim, ne treba podcijeniti Nizozemsku. Ljudi misle da je Nizozemska samo nogometna reprezentacija, ali to nije točno. Nizozemska je domaćin sljedećeg Eura što govori da je ta ekipa poznata. Isto tako, posljednju utakmicu protiv njih smo izgubili i sada moramo biti oprezni i dodatno motivirani.'