novi veliki posao

Pola Europe poludjelo za 'novim Mandžukićem': Velikani kreću po napadača Dinama vrijednog 15 milijuna eura

26.11.2019 u 19:07

Bionic
Reading

Manchester City, Chelsea, Villarreal, Milan, Juventus, Roma i Ajax već ove zime žele dovesti Antonija Marina iz Dinama čija bi cijena mogla i prerasti 15 milijuna eura

Antonio Marin ove je sezone za prvu momčad Dinama odigrao pet utakmica, a pomogao je i juniorima u Ligi prvaka u četiri susreta u kojima je zabio jedan gol. 18-godišnji napadač 'modrih' jedan je od onih koji dolaze i koji već neko vrijeme nosi nadimak 'novi Mandžukić'.

Pred njim je svakako velika karijera. Još u ožujku ove godine za njega su bili zainteresirani Chelsea i Manchester City, a Dinamo je već odbio velikih 10 milijuna eura. Iako je tek na vratima prve ekipe, interes za njime ne jenjava.

The Sun piše kako je Marin jedan od najvećih hrvatskih talenata i mladi hrvatski reprezentativac, te kako bi uskoro, usprkos tome što ga ugovor s maksimirskim sastavom veže do 2024. godine, mogao preseliti na Otok. U utakmici protiv Manchester Cityja u juniorskoj Ligi prvaka je upisao asistenciju u remiju 2-2 i ponovno zainteresirao engleskog velikana.

Sky Sports piše kako City pomno prati sve što se događa s mladim napadačem i priprema novu ponudu već ove zime. Osim njih, u utrci su i Chelsea, Villarreal, Milan, Juventus, Roma i Ajax pa mladi napadač može birati gdje će nastaviti karijeru. Englezi pišu kako bi 15-ak milijuna eura trebalo biti dovoljno da ga Dinamo pusti iz kluba.

Ako se u siječnju odvije takav scenarij i Marin za 15 milijuna eura napusti Maksimir, bio bi to sjajan posao Dinama. Prodati igrača koji je tek u travnju 2019. debitirao za prvu momčad za toliki novac je nešto čime se ne mogu pohvaliti ni puno veći klubovi.