KAKO TO ODBITI?

Dinamo pod sve većim pritiskom; svijet poludio za mladim talentom, a ponude za klinca već su sad šokantne

12.04.2019 u 14:41

Bionic
Reading

U Dinamu su konstantno pod pritiskom bogatih europskih klubova koji s ponudama mame njegove mlade talente. Sada je na radaru Antonio Marin

Dinamo je rezultatski i financijski uvjerljivo najuspješniji hrvatski klub, a jedan od najjačih aduta 'modrih' je omladinska škola koja stalno izbacuje nove talente koji za milijune eura odlaze u strane klubove.

Nažalost, prodaja klinaca je realnost, dečki koji ne odigraju ni pravu sezonu u seniorskoj momčadi već su preko granice, a takva opasnost postoji i s Antonijom Marinom (18).

Dinamov ofenzivac oduševljava u mlađim kategorijama, svijet ga je upoznao i na utakmicama juniroske Lige prvaka kao i na elitnom turniru Premier League International Cup. Pokazao je da ima ono nešto...

Ponude slijeću sa svih strana, a zadnja prema pisanju talijanskih medija navodno dolazi od Manchester Cityja koji vrbuje brojne talentirane nogometaše po svijetu.

  • +5
Dinamov nogometaš Antonio Marin Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Ponuda 'građana' iznosi deset milijuna eura, no teško da će je u Maksimirskoj 128 prihvatiti, jer tamo je Marin označen kao jedan od najvećih talentata u povijesti kluba na kojem bi u budućnosti mogli ostvariti i rekordni transfer (dakle, preko 25 milijuna eura).

Inače, u lovu na Marina su i talijanski velikani Juventus i Milan.