sretni u maksimiru

Antonio Marin imao je poseban razlog sjediti uz trenera Nenada Bjelicu

24.08.2019 u 14:39

Bionic
Reading

U tjednu kada je Dinamo odškrinuo vrata Lige prvaka pobjedom nad Rosenborgom, čelnici 'modrih' odradili su i dva važna transfera. Prvo su dogovorili dolazak Luke Ivanušeca iz Lokomotive, a onda su u subotu produžili ugovor s 18-godišnjim Antoniom Marinom

Dinamo itekako brine o svojoj budućnosti, pa je s mladim 18-godišnjim centralnim veznim, Antoniom Marinom potpisao novi, višegodišnji ugovor.

Marin je među 'modre' stigao 2009. godine te je prošao kroz sve uzraste u nogometnoj školi Dinamo. Kroz nastupe u mlađim kategorijama Dinama uz momčadske uspjehe generacija za koje je igrao, ovaj je talentirani igrač često ponio titulu najboljeg igrača i strijelca.

U sezoni 2016/17. osvojio je s kadetima Dinama duplu krunu, sezonu kasnije s juniorima osvojio prvenstvo i FIFA Youth Cup. Te sezone za juniore je postigao devet pogodaka u 21 službenom nastupu. Ima iskustvo igranja na Ramljaku, kad je 2017. postigao gol Real Madridu i odveo 'modre' u finale.

U listopadu 2017. godine ostvarila mu se velika želja, tad je potpisao trogodišnji profesionalni ugovor s Dinamom. Za prvu momčad debitirao je pod trenerom Bjelicom 19. svibnja 2018. u 3:1 pobjedi protiv Intera iz Zaprešića.

  • +5
Antonio Marin potpisao novi višegodišnji ugovor s Dinamom Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL
Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL