nasmijali su i ronalda

Pogledajte koreografiju koju su navijači priredili specijalno za Marcela Brozovića

07.10.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Navijači Al Nassra u 30. su minuti utakmice protiv Abhe posvetili koreografiju preko cijele tribine našem nogometašu Marcelu Brozoviću

Podigli su navijači Al Nassra preko cijele tribine mnoštvo papira u različitim bojama s porukom 'Boom' što je jasna aluzija na tetovažu bombe na vratu Marcela Brozovića.

A hrvatski im je reprezentativac odgovorio na originalan način, kao da baca bombu koju je 'otkinuo' s vrata. Cijela je situacija bila poprilično zabavna, čak je i Cristiano Ronaldo nakon svega nabacio smiješak. Možda je u tom trenutku bio i pomalo ljubomoran na Broza...

>> koreografiju za Marcela Brozovića pogledajte OVDJE

Dečki su u tom trenutku imali razloga za zadovoljstvo jer je Al Nassr vodio 2:0, a Brozović je bio asistent za vodeći gol nakon što ga je Ronaldo fantastično proigrao petom.

>> sjajnu akciju i asistenciju Brozovića pogledajte OVDJE

No, do kraja utakmice Al Nassr nije uspio zabiti, a za goste je prvo u 36. minuti Bguir realizirao jedanaesterac za i time smanjio na 2:1. Na kraju je Al Nassr ostao bez pobjede, a gol je primio u 92. minuti! Odlično je s 25 metara potegnuo Toko Ekambi za konačnih 2:2.

Marcelo Brozović je zamijenjen u 80. minuti utakmice. Podjetimo, naš je 'vatreni' ljetos došao u Al Nassr iz milanskog Intera u transferu vrijednom 18 milijuna eura, a potpisao je do ljeta 2026. godine. U 11 dosadašnjih utakmica je zabio jedan gol te je još tri puta asistirao. Al Nassr je trenutno na trećem mjestu s 19 bodova, tri manje od vodećeg Al Taawouna.

Standings provided by Sofascore