da ne zaborave...

Uoči derbija Rijeka je poslala upozorenje svojim navijačima: Suzdržite se od govora mržnje

07.10.2023 u 08:28

Bionic
Reading

Derbi 11. kola SuperSport HNL-a danas (subota, 7. listopada, 18.30 sati, MAXSport 1, MAXtv) na Rujevici igraju Rijeka i Hajduk. Stadion je rasprodan, atmosfera će biti sjajna, ali iz Rijeke su odlučili upozoriti svoje navijače

'Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju u 17 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice', napominju iz kluba te dodaju:

'Stadion je prije više dana rasprodan pa samim time nema niti prodaje ulaznica na blagajnama.

Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. U slučaju da posjetitelj nema osobni dokument (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) neće mu biti dozvoljen ulaz na stadion.

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK Hajduk neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Prostor za parkiranje vozila naših navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka biti će otvoren od 15.30 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara dva sata nakon utakmice.'

Nakon svega, iz Rijeke svoje navijače još jednom upozoravaju:

'Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +8
SuperSport HNL: Rudeš - Rijeka, 1.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje.

Još jednom se zahvaljujemo svim našim navijačima koji nas bodre na našim utakmicama i molimo vas da i ovaj put svojim navijanjem pogurate našu mladu ekipu na vrh tablice SuperSport HNL-a.'

Standings provided by Sofascore