ZBILJA IMPRESIVNO

Pogledajte kako izgleda mega-momčad sastavljena od igrača koje nećemo gledati u Katru; vrijedi 100 milijuna eura više i od Hrvatske

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 18.11.2022 08:30
  • Objavljeno 18.11.2022 u 08:28
Bionic
Reading

I dok reprezentacije odrađuju završne pripreme za skoro svjetsko prvenstvo, na najpoznatijoj svjetskoj stranici na kojoj se može vidjeti vrijednost igrača, Transfermarktu, sastavili su momčad od igrača koje nećemo gledati u Katru

A njih na Mundijalu neće biti iz nekoliko razloga, ili se nisu plasirali, ili su ozlijeđeni ili izbornici nisu imali povjerenja u njih.

No, bez obzira koji je razlog njihovog neodlaska, momčad sastavljena od takvih igrača zbilja izgleda impresivno.

I što je jednako upečatljivo, riječ je o momčadi koja bi prema svojoj vrijednosti bila u Top 10 ovog SP-a.

Najskuplja je reprezentacija Engleske, koja vrijedi 1,26 milijardi eura. Iza Engleza su Brazilci, čija reprezentacija vrijedi 1,14 milijardi eura, a na trećem je mjestu Francuska (1,03 milijarde eura).

Ova momčad sastavljena od igrača koje nećemo gledati u Katru vrijedi 493,5 milijuna eura, i po vrijednosti je na desetom mjestu.

Hrvatska je pak procijenjena na 377 milijuna eura, i ne računajući ovu momčad, na visokom je 11. mjestu.

Naravno, mi smo uvjereni da tako neće biti u konačnom poretku, već da će se Luka Modrić i društvo ugurati u vrh. Ili kako je rekao Marcelo Brozović, plasirati se barem stepenicu više nego prije četiri godine.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal