PODUZETNIČKE VODE

Pogledajte kako fantastično izgleda hotel Dejana Lovrena; naš branič dotakao se i bolne teme...

31.05.2018 u 17:22

Bionic
Reading

Dejan Lovren i njegova obitelj otvorili su hotel u Novalji na otoku Pagu, a hrvatski reprezentativac je progovorio o izgubljenom finalu Lige prvaka s Liverpoolom, predstojećem SP-u te ulasku u poslovne vode

Hrvatski branič dao je ekskluzivan intervju za Hrvatsku nogometnu televiziju (HNTV), a prvo se osvrnuo na otvaranje hotela Joel u ponedjeljak.

'Treba razmišljati o životu nakon nogometa. Mislim da imam osjećaj za to, osjećam da mogu to raditi', rekao je Lovren koji je otkrio da je hotel dobio naziv po njegovoj djeci (Josip i Elena).

  • +47
Hotel 'Joel' Dejana Lovrena i njegove obitelji Izvor: Cropix / Autor: Robert Fajt / CROPIX

Naravno da je bilo riječi o bolnoj temi - porazu u finalu Lige prvaka od Reala 3:1.

'Boli definitivno, još mi je onako čudan osjećaj u želucu. Mislio sam da će biti lakše drugi dan. Ostat će duboki trag dok god sam živ. Dječački san se nije ispunio. S tim bi trofejem mogao reći da sam uspio u životu, to je bio moj cilj. Realu se potrefilo sve, drago mi je da su neki moji suigrači uzeli taj trofej, Luka i Mateo, od srca im čestitam, makar im to neću zaboraviti, govorio je Lovren te nastavio:

'Sretan sam to smo došli do finala, ali kadd dođeš tako blizu...'

Odigrao je odličnu utakmicu...

'Meni bi bilo draže da sam zabio dva autogola, a da smo dobili, nego ovako.'

Pred njim je SP u Rusiji s Hrvatskom.

'Nadam se da ću biti psihički spreman, nakon poraza u finalu Lige prvaka. Moram se vratiti u normalu, biti pravi u reprezentativnom krugu i pripremiti se na najbolji način za Svjetsko prvenstvo. Nisam bio na Europskom prvenstvu prije dvije godine, ali jesam na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Poseban je osjećaj kada istrčiš na travnjak u dresu reprezentacije. Možemo daleko dogurati, ali trebamo ići postepeno. Ne treba stvarati pritisak. Trenutačno smo svi dobro, svi smo zdravi. Prava smo momčad izvan terena, ali zajedništvo moramo pokazivati i na samom terenu. Moje obećanje je da ćemo dati sve od sebe, grist ćemo do kraja, jer mi smo takvi', rekao je Lovren.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL