SULUDA GODIŠNJA PLAĆA

Real ostaje bez Ronalda?! Portugalac načelno pristao na ponudu života; jedina prepreka - odštetna klauzula

30.05.2018 u 14:03

Bionic
Reading

PSG uopće ne razmišlja o prodaji svojih najskupljih zvijezda Neymara i Kylana Mbappea, nego radi na još jednom senzacionalnom transferu – Cristiana Ronalda

Puno se pisalo o mogućem odlasku Neymara iz PSG i to u Real, nagađalo se je čak i da je moguća zamjena – Ronaldo bi na Park prinčeva, a Brazilac u suprotnom smjeru, no gazda pariške momčadi Nasser Al-Khelaifi želi sve za sebe!

Predsjednika PSG-a ni malo ne zabrinjava što UEFA istražuje klub zbog vjerojatnog kršenja financijskog fair playja, nego je krenuo u novu akciju kojoj je cilj dovođenje Portugalca u 'grad svjetlosti'.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema pisanju stranih medija pregovori su počeli i sve se odvija glatko. Ronaldo bi po sezoni trebao zarađivati 45 milijuna eura, gotovo dvostruko više nego u Realu pa je i Portugalac spreman brzo spakirati kofere i napustiti Santiago Bernabeu.

Jedini problem je predsjednik Reala Florentino Perez. On ne namjerava pustiti Ronalda za manji iznos od onoga koji je u ugovoru upisan kao odštetna klauzula, a to je milijarda eura. Portugalac je ugovorom vezan sve do lipnja 2021. i njegova 'sloboda' ovisi o volji kraljevskog kluba.

No tko zna, ne bi bilo prvi puta da se Ronaldo počne duriti te tražiti ili povećanje plaće ili da ga prodaju. U svlačionici nikako nije dobro imati nezadovoljnog Portugalca kojem su 33 godine na leđima.

Sljedećih tjedana vidjet ćemo kako će se razvijati ova priča, hoće li PSG slomiti otpor Reala i složiti pakleni trojac Neymar - Ronaldo – Mbappe ili će Real primiriti Ronalda povišicom. Kako god da završi Ronaldov bankovni račun će se podebljati.

Cristiano Ronaldo - 2018. Izvor: Društvene mreže