OTKAČENI Al Foran

Pogledajte imitatora DeNira, Soprana i Zlatana koji se ruga ispadanju Talijana

14.11.2017 u 15:16

Bionic
Reading

Nakon što se Italija nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo, što im se posljednji puta dogodilo prije 60 godina, društvene mreže prepune su šala na njihov račun

Podsjetimo, u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP 2018. Italija je u Milanu odigrala 0:0 protiv Švedske te tako ostala bez nastupa na Mundijalu. Nakon toga šale na račun utučenih Talijana preplavile su društvene mreže.

Najdalje je otišao poznati imitator Al Foran koji je svoje pratitelje do suza nasmijao analizirajući debakl Italije kao neki od najpoznatijih Talijana ili poznatih likova iz filmova kao što su DeNiro, Pesci, Ranieri, Conte, Ancelotti, Tony Soprano & Vito Corelone.

'Nesta, Maldini… vratite se, trebamo vas! Koga briga što imate 52 godine', započeo je video uradak likom glumca DeNira.

Na koncu je imitator Al Foran poentirao kao lik najpoznatijeg Šveđanina Zlatana Ibrahimovića koji se službeno oprostio od dresa reprezentacije.

'Veliki Šveđani će igrati na SP-u sljedeće godine i tako Zlatan to voli. Zlatan će se možda vratiti iz mirovine i zaigrati za njih SP-u za Švedsku, nikad ne znate. Da digne pehar svjetskog prvaka za veliku zemlju, Zlatanovu zemlju', na kraju šaljivog video imitirajući velikog Ibrahimovića kaže Al Foran koji ima više od 50 tisuća pratitelja.

U videu koji traje 2:20 minuta Al Foran je zaista sjajno 'skinuo' neke legendarne likove iz filmova poput Pescija ili Soprana. Narugao se na račun dva talijanska trenera Ranierija i Ancelottija…

Video u prilogu nasmijat će vas do suza.