STATISTIKA NE LAŽE

Plačljivko? Dobio je strašne batine, a nije mu bilo dosta!

27.05.2013 u 09:36

Bionic
Reading

Nemali broj UFC-ovih boraca, odmah nakon što je ekspresno završio glavni meč večeri na UFC-u 160 kad je Cain Velasquez u samo 81 sekundu uspio tehničkim nokautom pobijediti Antonia Silvu, na Twitteru je izrazilo svoje nezadovoljstvo

Smatraju kako je Bigfootu sudac u oktogonu ipak trebao dati još barem nekoliko sekundi da se možda pokuša pribrati i nastaviti borbu, ali sudac je očito smatrao drukčije.

Bigfoot je također prokomentirao svoju borbu, a i on bi volio da je dobio priliku oporaviti se od teškog desnog Cainovog direkta u bradu. Osim toga, optužio je Velasqueza da ga je nekoliko puta udario u potiljak.

'Slažem se s onima koji smatraju da je meč prebrzo prekinut. Moje razmišljanje ide u smjeru da sve sportaše koji rade nešto krivo ili ilegalno treba kazniti, a tako se treba postaviti i prema sucima. Ne želim pričati previše, pogledajte sami snimku borbe', rekao je Bigfoot.


'Svi koji pogledaju ponovno naš meč vidjet će potpuno jasno kako primam nekoliko udaraca u potiljak. Jedan sudac objasnio mi je da je Cain zbog toga trebao dobiti odmah upozorenje, nakon drugog udarca i službenu opomenu, a ja sam primio nekoliko takvih udaraca', izjavio je Silva.

Inače, statistika je debelo na strani Velasqueza. Ona kaže da je Antonio Silva tijekom svoje 81 sekunde provedene u oktogonu s aktualnim prvakom UFC-a u teškoj kategoriji uputio tek jedan pravi udarac prema svom protivniku.

S druge strane, Cain Velasquez je u tom kratkom roku uspio uputiti 18 ozbiljnih udaraca i baš svi su pronašli svoj cilj. Zaista je rijetko da borac ima stopostotni učinak kad su u pitanju ozbiljni udarci.