LUDNICA U REALU

Pepe od bijesa urlao na Ronalda, a CR7 uzvratio: Ostajem

03.03.2016 u 20:54

Bionic
Reading

U madridskom Realu posljednjih je dana zavladalo ludilo. Navijači su bijesni na čelnike kluba i najveću zvijezdu Cristiana Ronalda, Portugalac pak omalovažava suigrače - a uza sve to - najveći suparnik iz Barcelone ima ogromnu bodovnu prednost

Real je s puno muke u srijedu svladao posljednjeplasirani Levante. Istina, nije Zidane imao najjaču momčad, ali i s igračima kojima Ronaldo ne zna izgovoriti prezime, 'kraljevski klub' za momčad iz predgrađa Valencije je svemirski brod. Odnosno, trebala bi biti.

Ipak, i protiv takvog suparnika Ronaldo je mahao, ljutio se, gestikulirao i objašnjavao suigračima što krivo rade. Sve dok se Pepe, Brazilac s kojim igra u portugalskoj reprezentaciji nije razljutio i izderao se na Cristiana Ronalda.

'Ne možemo ovako igrati! Svi se moraju vraćati', vikao je Pepe.


Ipak, sve se to može shvatiti kao ljutnja na terenu i želja za pobjedom, pa je nakon utakmice, unatoč žestokim kritikama koje dolaze od strane navijača, CR7 poručio navijačima.

'Ja sam skoro uvijek isti i plan mi je nastaviti igrati u Real Madridu i uveseljavati navijače', rekao je te kratko dodao:

'Još smo u Ligi prvaka i nije slučajno da je Real klub s najviše europskih trofeja. Ništa nije izgubljeno i nastavit ćemo naporno raditi kako bismo ostvarili ciljeve na kraju sezone.'