nadigrali psg

Pep Guardiola kakvog rijetko viđamo; nakon velike pobjede u Parizu otkrio što je sve rekao svojim igračima u svlačionici

29.04.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Nakon što je prvoj utakmici polufinala Lige prvaka Manchester City slavio u Parizu protiv PSG-a 2:1 zanimljivo je bilo čuti trenera gostiju Pepa Guardiolu

'Građani' su na Parku prinčeva pobijedili zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu u kojem su nadoknadili zaostatak 0:1. Podsjetimo, PSG je poveo preko Marquinhosa (15'), a City je preokrenuo golovima De Bruynea (64') i Mahreza (71').

Novi sportski paket MAXtv usluge – MAX Arena 2

MAXtv usluga od danas je bogatija za novi sportski paket, MAX Arena 2, koji korisnicima donosi vrhunske sportske sadržaje. Hrvatski Telekom kontinuirano širi svoju programsku ponudu kako bi korisnicima u svakom trenutku nudio kvalitetan i atraktivan sadržaj, a novi sportski paket MAX Arena 2 donosi upravo to – MAX Arena 2 sadržava Arenasport 7-10 kanale koji nude još više uzbuđenja uz premium sportska natjecanja Lige prvaka, Europske konferencijske lige, dodatnih utakmica NBA, portugalske i francuske lige, i sve to uz HD kvalitetu slike. Više informacija OVDJE.

Cijena MAX Arena 2 paketa iznosi 39 kuna bez ugovorne obveze.

'Zabili smo dva gola u gostima, što je važno, ali neće biti lako za šest dana', kazao je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola nakon teške i zahtjevne utakmice.

'Počeli smo jako dobro. Međutim, nakon što smo primili gol osjetili smo pritisak. Kod rezultata 1:0 nismo imali dobar posjed na pravim pozicijama. U prvom poluvremenu nismo igrali onako kako smo trebali u ovom natjecanju. Svaki put kad smo izgubili loptu, Mbappe, Neymar, Di Maria su bili opasni," kazao je Guardiola otkrivši što je rekao igračima u poluvremenu.

'Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo biti svoji. Ako izgubimo, izgubimo, ali morate biti svoji. Morali smo biti agresivniji i nismo im dali da dišu nakon odmora. Drugo je poluvrijeme bilo izvrsno u svakom segmentu', otkrio je karizmatični Pep.

Premda "Građani" imaju veliku prednost uoči uzvrata u Manchesteru za šest dana, Guardiola je svjestan kako neće bti lako.

"Ovaj klub nema puno iskustva u ovoj fazi natjecanja. Sve što želim je da mi budemo svoji u revanšu. Zabili smo dva gola u gostima, što je toliko važno, ali imamo težak posao za šest dana."

Pogodak za 1:1 zabio je belgijski veznjak De Bruyne. Cityjev kapetan je ubacio s lijeve strane, a njegov ubačaj nije dirao nitko, pa je lopta na iznenađenje vratara Navasa završila u mreži.

"U prvom poluvremenu bilo je teško stvoriti prednost. Mislim da smo bili nestrpljivi s loptom, igrali smo prebrzo i to je nije naša igra. Naša je igra strpljenje. Morali smo naći prostora i nismo to učinili u prvom, već u drugom poluvremenu. U drugom dijelu smo igrali sjajan nogomet, premda smo kod prvog gola imali sreće," rekao je De Bruyne.

"Međutim, znamo da nije gotovo. Znamo kvalitete Pariza i bit će vrlo teško sljedeći tjedan," dodao je.

  • +26
PSG - Manchester City, polufinale Lige prvaka, 28.4.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Julien Poupert / PA Images / Profimedia