legenda sasvim iskreno

Paolo Maldini otkrio ostaju li Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović u Milanu, a progovorio je i o novom treneru koji se veže uz klub

26.02.2020 u 18:52

Bionic
Reading

Paolo Maldini otkrio je kakav je status i dogovor s Antom Rebićem i Zlatanom Ibrahimovićem, te dolazi li Ralf Rangnick u klub kao zamjena za Stefana Piolija

Ante Rebić nije krenuo dobro u dresu Milana, ali onda mu je trener Stefano Pioli pronašao pravu poziciju, a hrvatski napadač se probudio i oduševio sve u Italiji. U zadnje četiri utakmice zabio je četiri gola i sve je bliže ostanku u Milanu u kojem je na dvogodišnjoj posudbi iz Eintracht Frankfurta.

Nakon zadnje utakmice s Fiorentinom u kojoj je Rebić ponovno bio strijelac, o njegovoj se sudbini oglasio jedan od ljudi zaduženih za struku u Milanu, legendarni Paolo Maldini.

'Ante je kod nas na dvogodišnjoj posudbi i iduće sezone će sigurno biti s nama. Nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi', rekao je kratko Maldini koji je upitan i za status Zlatana Ibrahimovića:

'U Zlatanovom ugovoru postoji klauzula prema kojoj se ugovor automatski produljuje ako klub osigura nastup u Ligi prvaka, a aktualni ugovor traje samo šest mjeseci. Što ako ne izborimo Ligu prvaka? Naravno da ćemo sjesti za stol i razgovarati. Ibra je uvijek za razgovore jer da nije, ne bi ni došao ovdje', objasnio je Maldini.

Tehnički se direktor kluba na kraju osvrnuo i na glasine da je sve već dogovoreno s trenerom Ralfom Rangnickom koji će zamijeniti Stefana Piolija na kraju sezone.

'Već sam rekao ranije da kao tehnički direktor nisam nikada kontaktirao Rangnicka što znači da on nije trener profila kakvog tražimo i kakav bi se uklopio u moju viziju. Ja odgovaram za ono što znam i što želim napraviti', zaključio je Maldini.