TRANSFER GOTOV

Pao je potpis; hrvatski prvoligaš ostao bez ubojitog golgetera, ali u blagajnu kluba stižu milijuni eura

11.08.2020 u 12:30

Bionic
Reading

Mirko Marić i službeno više nije igrač Osijeka, ovaj golgeter u utorak je stavio potpis na ugovor s talijanskim drugoligašem Monzom

Jedan od najboljih golgetera Hrvatski Telekom Prve lige od sada će tresti mreže u paklenoj Serie B i to u dresu drugoligaša Monze koja ima prvoligaške ambicije, jer joj je vlasnik Silvio Berlusconi, milijarder koji je bio gazda u najboljim godinama AC Milana.

Marić je još prije nekoliko dana dogovorio sve uvjete s Monzom, obavio liječnički pregled, a sada i riješio sve ostale uvjete oko transfera koiji će napuniti osječku blagajnu.

Niti iz jednog kluba nisu objavili brojke pa se one razlikuju, a vjeruje se da je hrvatski prvoligaš na ime odštete dobio između 4,5 i 6,5 milijuna eura uz određeni postotak (20 posto) od sljedećeg transfera.

'Jako sam sretan što sam ovdje, želim zahvaliti Berlusconiju, Gallianiju i Antonelliju što su vjerovali u mene. Vjerujem i ja u ovaj projekt i želim s Monzom ući u Serie A. U Hrvatskog ima puno ljubitelja talijanskog nogometa, mnogi nogometaši sanjaju o tome da zaigraju ovdje. Pokazat ću novac uložen u mene nije promašaj, želim pomoći Monzi da pobjeđuje. Naravno da bih volio dobiti i poziv u hrvatsku reprezentaciju, ako budemo pobjeđivali, zašto ne', rekao je prije par dana Marić koji je prošle sezone u HT Prvoj ligi zabio 20 golova.

  • +7
NK Osijek - NK Lokomotiva, HT Prva liga, 25.07.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL