ŽENA I DIJETE OK, A NJEGA NEMA

Panika u Cityju, Tevezu se zameo trag

22.02.2010 u 13:30

Bionic
Reading

Iako je dobio dozvolu kluba da u Argentini prisustvuje rođenju djeteta, Carlos Tevez još se uvijek nije vratio u Manchester mada je porod prošao dobro, a majka i dijete su već kod kuće

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini polako gubi strpljenje s Tevezom. Naime, klub je Argentincu dopustio odlazak na porod djeteta, ali se napadač još uvijek nije vratio u Englesku. A što je najgore, nikome se ni ne javlja.

Prema izvještajima kojima raspolaže Mancini, situacija s Tevezovom suprugom nije bila baš najbolja, ali je talijanski trener u međuvremenu obaviješten da je sve prošlo kako treba i da se Vanessa Tevez i dijete dobro osjećaju te da su napustili rodilište.

Mancinija posebno brine to što je zadnju informaciju o svom napadaču dobio još u srijedu, a otada o Carlosu nemaju ni glasa.

'Pred nama je važan tjedan i nadam se da će se Carlos vratiti vrlo brzo. Znam da je imao obiteljskih problema, ali koliko znam to je riješeno. U ovom trenutku od napadača imam samo Adebayora, Bellamy je tek prije nekoliko dana počeo trenirati s nama, a Santa Cruz ima problema s koljenom. Tevez nam je potreban pod hitno', rekao je Mancini kojem nisu uspjeli pomoći ni Tevezovi kućni prijatelji.