ZA UTORAK

Ovo su prognoze Lige prvaka kojima se vjeruje!

01.04.2014 u 16:51

Bionic
Reading

Što se prvog dana Lige prvaka tiče, većina naših analitičara s portala Tribina.hr vjeruje kako će Bayern slaviti u gostima kod Uniteda, te da će Barcelona pronaći način kako pobijediti Atletico. Također, gotovo su svi uvjereni da Bavarci prolaza dalje

Što se dvoboja u utorak Lige prvaka tiče, više od 80% analitičara visoke reputacije vjeruje kako će Barcelona pobijediti Atletico, a tek ih je nešto manje uvjereno da će Bayern slaviti na gostovanju kod Uniteda. Svoja je razmišljanja što bi te dvoboje, koji će se u utorak igrati u Ligi prvaka, moglo odlučiti, iznio Anton1983, odlični analitičar s portala Tribina.hr

Indeks snage svih klubova Lige prvaka (Tribina.hr)
UNITED - BAYERN
Ovo je najvjerojatnije protivnik kojeg je Bayern htio u 1/4 finalu. Veliki derbi, povijesni dvoboj, s puno emocija. Nema dvojbe, Bayern je neprikosnoveni favorit. Takav favorit nikada ne smije podcijeniti svog protivnika, jer to je najgore što se može napraviti. Reći da je Bayern već sada prošao dalje i ako tako razmišljaju igraći, Bayern je onda već sada ispao. MUTD iako mu ne ide u prvenstvu je jako podcijenjena ekipa čisto iz razloga što se od njih očekuju puno veće stvari, pa je lako reći da ne valjaju, za razliku od jednog BVB-a kod kojeg su očekivanja manja. MUTD je sve samo ne slab protivnik.

Sada se ozlijedio Van Persie i vlada mišljenje da je to ogroman udarac za MUTD i da su im šanse sada još manje. Iz moje perspektive, nisam siguran u takvu tvrdnju. Kada bi Moyes na starome Traffordu, izletio van sa istom postavom kao protiv Olympiakosa, opako bi pogriješio, jer tako se protiv Bayerna ne može igrati, bar ne ako si MUTD s kadrom kojeg imaš. Prije bi se trebalo očekivati da će MUTD postaviti trkački jaku i obrambeno jaku ekipu, koja će pomoću agresivnosti i trkačkih sposobnosti igrača, pokušati se nametnuti Bayernu.

Prognoze četvrtfinala Lige prvaka (Tribina.hr)

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


BARCELONA – ATLETICO
Do prije koji tjedan, Barcelona je bila momčad u raspadu. Naveliko su svi pisali o njezinom padu i kako ta ekipa mora ići na remont. Neke se stvari na ljeto moraju dogoditi, no samo par dana poslije iliti poslije El Clasica, Barca je skoro opet ona stara i kandidat za osvajanje LP i Primere. Kako je nogomet čudan i 'brz' sport. Nakon samo jedne utakmice odmah si na vrhu, kao što te i jedna utakmica dijeli od provalije.

Ovo su dvije jako dobre ekipe i jedinu prednost koju Barca sada može uživati je činjenica što se zovu Barca i što imaju više iskustva u LP, no to je ipak utakmica dva španjoska kluba gdje jedan drugoga znaju jako dobro. Ne mogu Barceloni priznati toliku ulogu favorita da smatram da su već prošli dalje ili da na kladionicama bude nekakav koeficijent od 1.30. Tablica Primere sve nam govori i ovdje se David nije namjerio na Golijata, nego junak na junaka!

Ljudi kažu da je prednost igrati drugu utakmicu doma. Koliko je to istina, teško je realno zaključiti, no možda je to ključ uspjeha Atletica. Teško je povjerovati da će se bilo koja od ove dvije ekipe koncentrirati samo na jedan front (LP ili Primeru), već je realnije za da će ići utakmicu po utakmicu te na taj način ubrati ono što im se nudi. Pošto zadnju utakmicu Primere igraju Barca i Atletico, možda u ovom srazu gledamo dvoboj novog prvaka Španjolske i Europe…