golčina u italiji

Ovo se događa kada golman 'zaboravi' postaviti živi zid!

31.10.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Ovog vikenda pogodak o kojem se najviše priča u talijanskoj Seriji A onaj je kojeg je Lucas Torreira zabio za Sampdoriju iz slobodnjaka protiv Chieva, no puno mu je pomogao Stefano Sorrentino koji je 'zaboravio' postaviti živi zid...

Chievo ove sezone igra dobar, ali neučinkovit nogomet i zbog toga se nalazi tek u sredini ljestvice talijanske Serije A. Pokazalo se to i ovog vikenda u dvoboju protiv Sampdorije u kojem su gosti promašili previše šansi, a primili sve što su mogli pa su na kraju izgubili rezultatom 4:1.

Pogodak o kojem se najviše priča onaj je Lucasa Torreire koji je iz slobodnjaka s više od dvadeset metara poslao loptu u rašlje.

Urugvajski 21-godišnji veznjak zabio je svoja prva dva gola ove sezone u Italiji na ovoj utakmici, ali tom iz slobodnjaka pomogao je golman Stefano Sorrentino koji je podcijenio njegove mogućnosti i uopće nije postavio živi zid.

Vratar Chieva je zbog toga kažnjen bez milosti, a to je i dobra pouka svim golmanima što će im se dogoditi ako neće postavljati živi zid...