ZLATA VRIJEDAN IGRAČ

Perišić je ponovo napravio isto: Zbog toga ga Inter nikako nije htio prodati!

31.10.2017 u 08:20

Bionic
Reading

Ivan Perišić čekao je na novi pogodak u dresu Intera još od 16. rujna, no 'bomba' protiv Verone ovog ponedjeljka bila je još jedan odlučujući gol u završnici susreta za koje se naš reprezentativac specijalizirao otkad je potpisao za Inter...

Hrvatski 28-godišnji krilni napadač ponovo je junak plavo-crnih. Fantastičnim udarcem u 67. minuti svladao je Nicolasa i postavio konačnih 2:1 u Veroni, a Inter je tom pobjedom nastavio u stopu pratiti vodeći Napoli na vrhu talijanske Serije A.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Zanimljivo, Perišić je na pogodak morao čekati još od Crotonea 16. rujna, ali njegovi golovi za Inter su zlata vrijedni pa nije ni čudno da ga klub nikako nije htio prodati Manchester Unitedu prošlog ljeta.

Naime, Ivan se specijalizirao u Interu za odlučivanje utakmica pa je pola njegovih postignutih golova, čak deset palo iza 75. minute i bili su ključni.

Ovaj put se naš reprezentativac malo požurio i zabio osam minuta ranije nego što je to uobičajeno, no efekt je bio isti: riješio je utakmicu u završnici i donio pobjedu svojoj ekipi.

Ako tome pridodamo da je ove sezone upisao pet asistencija i drugi je po toj statistici u talijanskom prvenstvu, jasno je zašto ga Luciano Spalletti koristi u svakoj utakmici. Nadajmo se da će jednako vrijedan biti i Zlatku Daliću u dvobojima protiv Grčke...