crne prognoze

Legende pokopale Slavena Bilića: Sramota je što rade na terenu!

31.10.2017 u 09:25

Bionic
Reading

Jamie Carragher i Gary Neville u analizi utakmice Crystal Palacea i West Hama zaključili su da su gosti sramotno odigrali u završnim minutama susreta te prognoziraju da bi 'čekićari' sa Slavenom Bilićem mogli ispasti iz lige ako nastave igrati na isti način...

Podsjetimo, Bilić je već dugo pod velikim pritiskom jer njegovi nogometaši ne igraju dobro ove sezone i nalaze se u borbi za opstanak. Nakon poraza 3-0 kod kuće protiv Brightona mnogi su vjerovali kako će hrvatski stručnjak dobiti otkaz, no preživio je i kupio još malo vremena pobjedom protiv Tottenhama u Liga kupu.

  • +3
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, kad je bilo važnije ove subote u gostima kod Crystal Palacea 'čekićari' su prokockali dobivenu utakmicu i dopustili najgoroj momčadi lige da zabije dva pogotka i izjednači na 2:2.

U analizi te utakmice za Sky Sports bivši nogometaši Jamie Carragher i Gary Neville nisu bili oduševljeni onime što je West Ham prikazao na terenu, kao ni radom Slavena Bilića. Naime, statistika pokazuje da je njegova momčad iz Londona najmanje pretrčala ove sezone i ima najmanje sprinteva u ligi, a među najgorima je i po broju primljenih golova u završnici utakmice.

'Ne znam što će biti s West Hamom. U potpunom su neredu. Sramota je kakav su gol primili u završnici pa se ovaj remi čini kao poraz. Momčadi koje su pobjeđivali prošle sezone sada su im se previše približile. Oni su ekipa za koju sam jako zabrinut kad je u pitanju borba za opstanak. Čini mi se da se u pozadini tamo odvija pravi kaos,' uvjeren je Carragher.

'Izgledaju kao ekipe koje su prošlih godina ispadale iz Premiershipa. Mučno mi je to gledati, jer privilegija je igrati nogomet, a oni lagano trčkaraju kod rezultata 2-1. To je nevjerojatno,' dodao je Neville.

West Ham u sljedećem kolu dočekuje Liverpool i Slaven Bilić mora izbjeći poraz ako želi još jednu reprezentativnu pauzu dočekati na klupi londonskog kluba...