NEMA TKO NIJE ODUŠEVLJEN

Ovo morate obavezno pogledati; evo što je izvela hrvatska teniska zvijezda!

01.03.2018 u 16:40

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira u Dubaiju, bolji od njega je u četvrtfinalu bio treći nositelj Španjolac Roberto Bautista sa 7-6 (4), 6-4 nakon sat i 42 minute igre, a mala utjeha našem igraču može biti što mu je pripao najljepši poen cijelog tunira, a možda i godine

Naime, u prvom setu hrvatski je tenisač kod vodstva 3:2 odigrao fenomenalan poen i oduševio gledatelje na tribinama, ali i sve komentatore koji su prenosili meč.

Nakon 17 izmijenjenih udaraca Ćorić je zbog skraćene loptice suparnika bio prisiljen istrčati na mrežu, Španjolac ga je zatim odlično prebacio, ali hrvatski tenisač stigao je lopticu te je iz okreta lobao Bautistu i osvojio poen.

Inače, bio je ovo peti međusobni dvoboj Ćorića i Bautiste i četvrta pobjeda španjolskog igrača koji je u oba seta manje griješio u odlučujućim trenucima.

  • +4
Borna Ćorić - Roberto Bautista Agut, Dubai, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Grant Winte / SIPA / Profimedia

Oba seta imala su sličan tijek, u oba je Ćorić spašavao 'break-lopte' suparnika u svom prvom servis-gemu, samo da bi gubio svoj početni udarac bez osvojenog poena sredinom obje dionice, a takva prilike Španjolac nije propustio.