reket nije izdržao

Na Ćorićevom meču neobičan incident: Divljak ipak nije krivac!

01.03.2018 u 09:19

Bionic
Reading

Borna Ćorić s lakoćom se obračunao s Benoitom Paireom u osmini finala ATP turnira u Dubaiju, a meč je obilježilo i neobično pucanje drške reketa za koje nije kriv inače problematični francuski tenisač...

Paire je jedan od onih posebnih tenisača s kojima nikad ne znate kako će se ponašati na terenu, a ostaje u sjećanju kako je u napadu ludila namjerno puštao poene na jednom ATP Challanger turniru u San Benedettu prije dvije i pol godine.

  • +7
Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Razbijanje reketa također mu nije strano i to ponekad već na samom početku meča, kao ni ekspresni porazi poput onog protiv Borne Ćorića ove srijede u Dubaiju.

Hrvatski tenisač pobijedio je s glatkih 6-1, 6-4, a dvoboj je obilježio i incident s pucanjem drške reketa 28-godišnjeg Francuza kakvo se rijetko viđa u tenisu.

U prvi mah svi su pomislili da je to plod još jednog živčanog ispada Benoita, no zapravo je reket iznenađujuće pukao sam od sebe, što ne ide na čast proizvođaču.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Nisam ja!', pravdao se sucu Paire, a ljubitelji tenisa na društvenim mrežama zaključuju: reket je samog sebe uništio, jer je znao da bi i tako u rukama francuskog tenisača nastradao...