BITKA ZA LIGU PRVAKA

[FOTO] Ovo je Dinamovih prvih 11 za utakmicu u Tiraspolu; 'Modri' održali zadnji trening, a trener Damir Krznar upozorio na probleme s travnjakom

17.08.2021 u 10:18

Bionic
Reading

Dinamo je u večernjim satima ponedjeljka isprobao teren na Šerifovom stadionu u Tiraspolu gdje se igra prva utakmica play-offa Lige prvaka (utorak, 21 sat, Arenasport 1)

Hrvatski prvak u lovu je na Ligu prvaka. Trener Damir Krznar i njegovi igrači osjetili su travnjak na stadionu na kojem ih danas očekuje 90 teških minuta protiv moldavskog predstavnika.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Primijetili smo da je teren iznimno klizav i nestabilan. Na to nas je prvi upozorio kolega Zoran Zekić. U redu, to su sve stvari koje ćemo dodatno analizirati i pokušati se prilagoditi, odabrati najbolju obuću za takav teren. Mislim da s te strane ne bi trebalo biti problema', rekao je trener Krznar.

  • +13
Trening Dinama u Tiraspolu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Zadnji trening prošao je u najboljem redu, a prema zadnjim informacijama Dinamovih prvih 11 bi trebalo biti: Livaković - Ristovski, Theophile, Perić, Franjić - Mišić, Jakić, Majer - Ivanušec, Oršić - Petković

Podsjećamo, od važnijih igrača 'Modri' ne mogu računati na Ademija, Lauritsena i Kastratija...

'Svjesni smo svoje kvalitete i pritom svjesni da moramo biti mudri, pametni, strpljivi, a prije svega ponizni. Taj zadnji korak prema Ligi prvaka moramo odraditi vrlo studiozno, ozbiljno i ponizno', poručio je Krznar.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport