srijeda, 18.45 sati

Ovo je Dinamova momčad s kojom Ante Čačić ide po novo iznenađenje u Ligi prvaka i bod(ove) na San Siru

14.09.2022 u 08:24

Bionic
Reading

Pred Dinamom je druga utakmica skupine E nogometne Lige prvaka. Suparnik Modrima su milanski Crveno-crni, protiv kojih je aktualni hrvatski prvak već imao pobjeda. Dvoboj se igra ove srijede od 18.45 sati (Arenasport 1, MAXtv) na San Siru

Nakon prošlotjedne pobjede nad Chelseajem 1:0, ali koja nije nimalo bila slučajnost, već je došla kao plod odlične Dinamove prezentacije i mudrog postavljanja na terenu, jasno je da su ambicije Modrih porasle.

Pogled na tablicu, jer Dinamo je vodeći u skupini s Milanom, RB Salzburgom i Chelseajem, daje pravo treneru Anti Čačiću da 'podgrijava' taj optimizam.

'Utakmica protiv Chelseaja daje nam pravo da vjerujemo da možemo ponoviti isto takvo izdanje. Ako bude tako, onda će Milanu biti teško. Raspoloženje je dobro, vjerujem u igrače i momčad koja će istrčati na San Siru i s pravom se nadamo dobroj prezentaciji. Moramo igrati obranu na svakom dijelu terena i biti koncentrirani kad protivnik napada, a takvih će trenutaka biti. Pokazali smo protiv Chelseaja da možemo dobro reagirati u takvim situacijama. Milan je favorit, a iako smo autsajderi u skupini, mi protiv svakoga tražimo bodove, tražit ćemo ih i protiv Milana', hrabro je najavio Čačić.

>> Najatraktivniji sportski sadržaj ja na MAXtv-u! Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija OVDJE.

S obzirom na to da je nakon Chelseaja rezultatski uspješno odrađena zadaća protiv Gorice, ali i da je trener uspio odmoriti dio igrača, logično je da će protiv Milana istrčati vrlo vjerojatno ista postava koja je prošlog tjedna šokirala londonski klub. Jer kao što je Čačić rekao, bez obzira na sve, Dinamo je autsajder u skupini, ali kada je već pronađena dobitna formula, zašto je mijenjati.

Prema tome, ovako bi mogao izgledati Dinamov sastav za današnju utakmicu: Livaković - Ristovski, J. Šutalo, Perić - Moharrami, Mišić, Ivanušec, Ademi, Ljubičić - Petković, Oršić.

  • +18
GNK Dinamo: Trening u Milanu, 13.9.2022. Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic