STALNO GA SPOMINJU

Ovisi o hrvatskoj reprezentaciji, a može imati posao iz snova; što će na kraju odlučiti?

01.11.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Velški izbornik Ryan Giggs zasad nema preveliku želju preuzeti trenerski posao u Manchester Unitedu umjesto Ole Gunnara Solskjaera (46)

Manchester United je i u ovu sezonu ušao loše pa su snovi o mogućem osvajanu engleskog naslova uništeni već u prvih desetak kola. Zato nije čudno da oštri' otočki' mediji smjenjuju Ole Gunnara Solskajera, a jedno ime za nasljednika učestalo se spominje – Ryan Giggs.

Ovaj Velšanin je najbolje igračke godine proveo upravo na Old Traffordu, ukupno 24 sezone (13 titula engleskog prvaka), tamo je jedno vrijeme bio i asistent u prvoj momčadi, a od siječnja 2018. obnaša izborničku funkciju Walesa. I ide mu sasvim solidno, Wales je i dalje u igri za Euro 2020. u kvalifikacijskoj skupini s Hrvatskom, trebaju mu dvije pobjede u zadnja dva kola i pomoć Hrvatske (slavlje naših na Rujevici protiv Slovačke).

  • +7
Velšanin Ryan Giggs Izvor: EPA / Autor: GEOFF CADDICK

No ne može u zadnje vrijeme izbjeći pitanja o mogućem odlasku u Manchester United.

'Zapravo ne, zaista ne. Ako se dogodi, dogodi se. Trenutačno nisam previše siguran, jer imam sjajan posao s Walesom i ako bi to bio moj zadnji posao, bio bih sretan. Nikad se ne zna što može biti, ali nemam preveliku želju. Možda da se to dogodilo prije Walesa', iskren je bio Giggs.