bomba iz Italije

Real Madrid izvjesio cijenu za Luku Modrića koji odlazi iz kluba: Talijani otkrili koja mu je nova destinacija

31.10.2019 u 17:12

Bionic
Reading

Luka Modrić može otići za 10 milijuna eura, a talijanski mediji pišu kako će karijeru nastaviti u Milanu

Luka Modrić je u Real Madrid stigao još na ljeto 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Iako je na početku svoje madridske avanture bio na udaru žestokih kritika, ubrzo je postao motor Reala i čovjek bez kojeg u Madridu ne mogu.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije od tada je za Real odigrao 309 utakmica i zabio 18 golova, te upisao 49 asistencija, a kada njega nema u sastavu, to jednostavno nije ista ekipa. Ipak, Zinedine Zidane smatra da može i bez Modrića, a Florentino Perez ga više ne drži na popisu onih koji ne mogu otići, pa španjolski mediji pišu kako je Lukin boravak u Madridu pred krajem.

Real se sprema na njegovu prodaju i pitanje je samo hoće li Modrić otići u siječnju ili idućeg ljeta. Poznata je i cijena, a onda je oko 10 milijuna eura, a talijanski mediji znaju i koja mu je iduća destinacija. Calciomercato piše kako je prošle zime Modrić pregovarao s Interom i Milanom, ali tada je sve propalo jer se klubovi nisu uspjeli dogovoriti s Realom.

Sada se ponovno aktivirao Milan koji je Modrićev prvi izbor. Za klub navija od kada je bio klinac, a uzor mu je oduvijek Zvonimir Boban pa je ovaj transfer zapravo logičan. Modrić želi odigrati koju sezonu u dresu Milana pa je spreman i na manju plaću. Sada je sve na Milanu koji ove zime ima priliku dovesti ponajboljeg veznjaka na svijetu.