TKO SE KOGA BOJI?

Overeemova verbalna šamarčina za prvaka

09.07.2012 u 09:59

Bionic
Reading

Alistair Overeem je imao uspješan sastanak s prvim čovjekom UFC-a Danom Whiteom, što ga je toliko oraspoložilo da je samouvjereno poručio prvaku Junioru dos Santosu da ga se ne boji

Nizozemski gladijator Overeem se trebao boriti na UFC-u 146 (26. svibnja) za titulu UFC-ovog prvaka u najtežoj kategoriji, ali je prije meča pao na dopinškom testu.

To je razljutilo predsjednika najmoćnije MMA organizacije Danu Whitea koji je mišićavog borca nazvao 'kretenom bez mozga'. Njihova daljnja suradnja je postala upitna, ali proteklog vikenda je došlo do pomirbe. Ipak je velika lova u igri.


Nakon uspješno obavljenog sastanka Overeem je krenuo u akciju 'provociranja' prvaka Juniora dos Santosa. U razgovoru za mmajunkie.com Nizozemac je prvo govorio da je 'Brazilac prvak s razlogom', ali je nakon toga jasno poručio:

'Dos Santos može pričati što god hoće. Znam da je jako sretan zato što se borba nije održala, znam da se boji boriti protiv mene. On jako dobro zna da sam mu ja najveća prijetnja i da ne može pobjeći kada se susretnemo. Bilo kakvi pokušaji u kavezu neće mu uspjeti, on će napustiti oktogon kao gubitnik.'

Inače, Overeem je suspendiran na devet mjeseci, tako da se ove godine neće boriti. U UFC-u je imao debi protiv Brocka Lesnara (30. prosinca prošle godine), kojeg je isprebijao u prvoj rundi.

Alistair Overeem