VELIKI GUBITAK

Overeemova šokantna odluka: Ako opet izgubim...

11.09.2013 u 15:37

Bionic
Reading

Alistair Overeem od borca za kojeg se vjerovalo da će biti glavna prijetnja aktualnom prvaku UFC-a u teškoj kategoriji i stalnog člana samog vrha te elitne MMA organizacije, došao je do toga da mora strahovati od mogućnosti otkaza.

Iza sebe ima dva poraza tehničkim nokautom, a sad ga u idućem nastupu očekuje borba protiv Franka Mira, koji također iza sebe ima negativan niz.

Mnogi vjeruju kako bi poraženi iz tog dvoboja mogao napustiti UFC, a Overeem smatra da čak više nema što ni tražiti u kavezu ukoliko ne uspije napokon ponovno stići do pobjede. To je prilično jasno istaknuo tijekom intervjua s Arielom Helwanijem.

'Ako izgubim od Franka Mira, onda bih definitivno morao pronaći nešto drugo čime ću se baviti', rekao je Alistair.


'Tek sam nedavno nastupio i doživio sam poraz, mislio sam se malo odmoriti, ali iduća borba je puno ranije nego što sam to očekivao. Mislio sam da ću idući nastup imati u prosincu ili siječnju 2014. godine, ali ovako mi je još bolje, ja sam borac i volim biti aktivan.'

Požalio se još jednom Nizozemac i na suca koji je bio u kavezu tijekom njegovog posljednjeg meča.

'Moram odmah najprije čestitati Travisu, znao sam i prije borbe da je iznimno čvrst, izdržao je puno toga. On je vrištao kad sam ga udarao, imao sam pravu navalu, očekivao sam da će sudac uskočiti i prekinuti, ali on nije reagirao. Nakon meča mi je rekao da 'tako to ide' i da se tijekom te situacije inteligentno branio', otkrio je Overeem.