BOGDANOVIĆ SE TRAŽI

Ovacije za LeBrona, ali i nezadrživog Derricka Rosea koji opet leti!

21.10.2014 u 09:52

Bionic
Reading

Sjajnu predsezonsku utakmicu odigrale su u Columbusu ponajbolje momčadi Istoka Cleveland Cavaliers i Chicago Bulls. U predstavi koju su obilježili mladi playmakeri Kyrie Irving i Derrick Rose slavili su Cavaliersi 107:98.

Naravno, najveće je ovacije od gledatelja u Value City Areni dobio LeBron James, dečko iz američke savezne države Ohio.

I dok se od Irvinga ove sezone s pravom očekuje sjajna sezona (ubacio je 28 koševa uz 7 asistencija), pogotovo jer je za pomoć dobio dva All-Star igrača kao što su LeBron James i Kevin Love, navijače Bullsa jako je razveselila partija Derricka Rosea koji je podsjetio na MVP dane iz 2011. godine. Podsjetimo, prošle dvije sezone Rose je gotovo cijele propustio zbog dvije teške ozljede koljena, a na ovoj je utakmici za svega 24 minuta ubacio 30 koševa (trice je gađao 4-5!) i s nekoliko poteza pokazao je - kako se vratio!


Video u prilogu dokaz je tome, a nema sumnje kako će Bullsi – koje je pojačao Pau Gasol – biti jedna od boljih momčadi na Istoku. Naravno uz pojačani Cleveland…

Dodajmo još kako su Brooklyn Netsi nadigrali Philadelphia 76erse 99:88 uz svega 4 koša (šut 1-5) Bojana Bogdanovića za 27 minuta provedenih na parketu kao starter. Najbolji igrač Netsa bio je Mason Plumlee sa 20 koševa i 17 skokova.