ŠTO NOSI BUDUĆNOST?

Ova vijest oduševit će obitelj Schumacher

15.12.2016 u 12:52

Bionic
Reading

Mercedes je i dalje u potrazi za vozačem koji će zamijeniti aktualnog prvaka Nicu Rosberga. No momčad radi i na dovođenju mladih talenata koji bi bili njihova budućnost

Strani mediji sve više pišu o tome da bi Mercedes u svoj razvojni program za mlade vozače mogao dovesti Micka Schumachera, za kojeg se očekuje da će sljedeće sezone voziti formulu 3 (Prema Powerteam).

Zasad su to samo špekulacije, ali dolazak Schumachera bio bi i veliki rizik jer je karijera ovog 17-godišnjaka zbog slavnog oca pod velikom pažnjom. Tinejdžeru se doslovce analizira svaki detalj na stazi i izvan nje. U Mercedesu bi taj pritisak još narastao.

No ukoliko Mercedes zaista potpiše s Mickom, svi se slažu kako bi to bio odličan marketinški potez jer je prezime Schumacher jedno od najprepoznatljivijih u svijetu formule 1.

Lijepa je vijest za obitelj Schumacher to da trenutačno najbrža momčad pokazuje zanimanje za Micka, posebno u ovim teškim trenucima.

Podsjećamo, sedmerostruki prvak Michael oporavlja se od ozljeda koje je zadobio još krajem prosinca 2013. na skijanju, a obitelj ga je izolirala od javnosti pa nema pravih informacija o njegovom zdravstvenom stanju.