ZAŽIVIO PROFIL

Potez Schumijeve obitelji oduševio je sve njegove navijače

14.11.2016 u 10:39

Bionic
Reading

Španjolski sportski dnevnik Marca objavio je u nedjelju vijest kako je na nekoliko društvenih mreža zaživjelo ime Michaela Schumachera

Prije četiri godine sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher otišao je iz sporta u kojem se proslavio. Nažalost, u prosincu 2013., teško je stradao na skijanju u Francuskoj i dugo se tajilo što se uistinu događa sa zdravljem legendarnog vozača.

Ono što je indikativno jest da su informacije koje su išle prema javnosti stizale od obiteljske glasnogovornice Sabine Kehm, ali sada španjolski dnevnik Marca objavljuje priču kako su, nakon dugo vremena, zaživjeli Schumacherovi profili na društvenim mrežama. I daje zaključak kako je očito zdravstveno stanje Nijemca - bolje. No na taj će način i obožavatelji moći iskazivati poštovanje te slati poruke podrške.

Prije nekoliko dana o Schumacherovu stanju govorio je i Ross Brawn, nekadašnji šef momčadi F1 Ferrarija i Mercedesa te obiteljski prijatelj. Za BBC je otkrio dobre vijesti.

'Schumacherova obitelj odlučila je njegov oporavak držati u privatnosti i ja to poštujem. Postoje ohrabrujući znakovi i svi se svakodnevno molimo da ih vidimo još više. Teško mi je reći puno više zbog poštovanja privatnosti obitelji', kazao je Ross Brawn.


'Puno je spekulacija oko njegova stanja. Većinom su pogrešne. Svakog dana se molimo i nadamo da ćemo i dalje vidjeti znakove napretka te da ćemo jednog dana vidjeti Michaela oporavljenog od strašnih ozljeda', rekao je Brawn koji je sa Schumacherom pisao povijest Formule 1.

Na Twitteru je osvanula i poruka Nice Rosberga koji je jednako sretan što postoje pozitivni pomaci oko legendarnog Nijemca.


I na Facebookuje aktiviran profil, a na njega su pozitivno reagirali mnogobrojni fanovi, njih preko 20 tisuća.