DOBIO OTKAZ, ALI…

Otkrivamo zašto Kramarić i dalje ima istog trenera!

10.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Ako je vjerovati Garyju Linekeru, legendi engleskog nogometa, a danas poznatom komentatoru i analitičaru, trener Leicester Cityja Nigel Pearson zadržao je svoj posao jer ga je nakon ostavke na mjesto vratio netko iz vlasničke obitelji kluba

Nakon što su iz Leicestera poručili kako njihov menadžer Nigel Pearson nije dobio otkaz nakon posljednjeg poraza protiv Crystal Palacea, preko svog twitter računa Gary Lineker otkrio je detalje koji bi mogli razjasniti cijelu priču.

Poslije utakmice, sam je Pearson kritizirao Linekera, Murphyja i Jenasa, trojac bivših igrača koji su preko televizijske emisije komentirali mogućnost njegovog otkaza. Gary Lineker nije ostao dužan te je sugerirao da je do njegovog otkaza doista i došlo, ali da ga je na mjesto vratio član vlasničke obitelji, nakon što mu ga je drugi član uručio.

Obitelj Srivaddhanaprabha, porijeklom s Tajlanda, upravlja Leicesterom, a nije sasvim jasno tko iz obitelji je donio koju odluku, ali za pretpostaviti je kako je konačnu odluku donio sam vlasnik - Vichai Srivaddhanaprabha.

Leicester je trenutačno posljednja momčad Premiershipa, s ukupno osvojenih 17 bodova. Trenutačno imaju tri poraza zaredom, a slijedeći bi vrlo lako mogao biti i posljednji Nigela Pearsona.