epilog zadnjeg kola

Osijek stigla kazna za divljačko ponašanje nakon utakmice s Lokomotivom; najgore prošao sportski direktor kojem nije prvi put

30.07.2020 u 18:05

Bionic
Reading

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 36. kola HT Prve lige

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 36. kola HT Prve lige. Najgore su prošli Osječani zbog divljačkog ponašanja na utakmici s Lokomotivom.

'Dino Krolo (kondicijski trener u navedenom dopunskom izvješću službenih osoba na dodatnoj klupi) nakon završetka utakmice je vrijeđao glavnog suca Duju Strukana te mu uputio sljedeće riječi: 'Sram te bilo, đubre jedno!', nakon čega mu je glavni sudac pokazao crveni karton. Polić Ante i NN osoba ulaze u svlačionicu kod sudaca nakon završetka utakmice, te govore: 'Kako vas nije sram, stat ćemo ovome na kraj!', nakon čega mu glavni sudac Duje Strukan govori: 'Ja bih vas zamolio da napustite svlačionicu!', a gospodin Polić Ante odgovara: 'Ovo je moj stadion, mogu što hoću!'. Pri izlasku iz VAR sobe, sportski direktor NK Osijeka Petrović Alen vrijeđao je VAR suce riječima: 'Pi*ke jedne, što vi gledate?! Trebalo bi vas prebiti, slobodno me prijavite!', stoji u zapisniku s te utakmice.

Treba napomenuti kako je sportski direktor Osijeka Alen Petrović i ranije imao nesuglasica sa sucem Dujom Strukanom. Prije četiri kola, u susretu Osijeka i Rijeke, Petrović je sucima pokazao srednji prst i nazivao ih pi*kama te je odlukom Disciplinske komisije HNS-a zaradio suspenziju od mjesec dana i novčanu kaznu od dvije tisuće kuna.

Rezime svega je da je direktor stadiona Ante Polić kažnjen s 3.000 kuna, kondicijski trener Dino Krolo s mjesec dana zabrane obavljanja funkcije i 1.000 kuna, a zvijezda večeri, sportski direktor Alen Petrović, vremenskom kaznom u trajanju od 3 mjeseca i 5.000 kuna jer je prekršaj napravio u vrijeme izdržavanja kazne.

Novu kaznu zaradio je Hajduk koji mora platiti 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Inter Z.-Hajduk kažnjivog po članku 54. DP HNS-a. U prijevodu, toliko ih koštaju tri žuta, crveni karton i opomena treneru. Posebne kazne dobili su i Nikola Soldo iz Intera i Mario Vušković iz Hajduka koji su na toj utakmici isključeni zbog dvije opomene. Oni imaju jednu utakmicu zabrane igranja i moraju platiti 4.000 kuna jer im je to drugo isključenje tijekom prvenstva.

Dok čekamo početak nove sezone, za vas smo odabrali 10 najboljih golova u nastavku sezone, nakon prekida uzrokovanog pandemijom koronavirusa. Uživajte u majstorijama nogometaša Hrvatski Telekom Prve lige!

Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako do sada niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.