SAVRŠENI TRANSFER

Opet se 'zakuhalo' oko Mandže; ovakav senzacionalan rasplet bio bi kruna karijere za Super Marija

13.06.2018 u 06:24

Bionic
Reading

Opet se 'kuha' oko Marija Mandžukića. Hrvatski napadač bi trebao ovog ljetnog prijelaznog roka napustiti Juventus, a kao jedna od mogućih destinacija navodi se Manchester United

Trener 'crvenih vragova' Jose Mourinho u potrazi je za pojačanjem u napadačkoj liniji. Više nije tajna da je njegova najveća želja Kylian Mbappe, ali jasno je da je taj transfer teško za realizirati.

Francuski reprezentativac čvrsto je u rukama PSG-a koji ga je Monacu ukupno platio oko 180 milijuna eura, dao mu sjajnu godišnju plaću, te ga vezao do lipnja 2022.

No ManU je zagrizao, krenuo u akciju, novac za tako mladog, a tako odličnog igrača nije problem, ali isto tako i na Parku prinčeva nemaju problema s financijama pa sumnjamo da će se slomiti pod pritiskom engleskog velikana, jer PSG želi momčad punu zvijezda koja može otići do kraja u Ligi prvaka.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

A gdje je u toj priči Mario Mandžukić? Engleski novinari su uvjereni da ukoliko Manchester ne dovede Mbappea, da se okreće prema jeftinijoj i iskusnijoj opciji – Mandžukiću. Treneru Mourinhu se sviđa način na koji igra Super Mario, baš takav ratnik mu treba u svlačionici, netko tko će potaknuti i druge da daju sve od sebe.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj

Najvjerojatnije ni Mandžukić ne bi imao ništa protiv odlaska na Old Trafford, ako znamo da su mu 32 godine, pa bi mu prelazak u europskog velikana najvjerojatnije bio ugovor života. Dinamo, Wolfsburg, Atletico M., Bayern, Juventus – pa Manchester United. Bio bi to fantastičan nastavak niza uglednih klubova.

Ponavljamo, sve ovisi o tome kako će završiti Manchesterov lov na Mbappea, ako to ne uspije, Mandžo bi došao do novog spektakularnog transfera, najvjerojatnije zadnjeg u profesionalnoj karijeri.