dolazi ih 1.500

Opasni navijači Ferencvaroša potrpali se u 15 vagona i krenuli prema Zagrebu

06.08.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama i Ferencvaroša prva je utakmica 3. pretkola kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka

Nakon praznih tribina protiv gruzijskog Saburtala, Dinamo će u prvoj utakmici 3. pretkola kvalifkacija za ulazak u Ligu prvaka, napokon, igrati pred svojim navijačima.

Naravno, ne sumnjamo u glasnu podršku Bad Blue Boysa, ali moramo dodati da će na suprotnoj, južnoj tribini imati dostojnog suparnika.

>> Ne stignete do Zagreba? Evo gdje možete gledati okršaj Dinama i Ferencvaroša

Naime, mađarski Ferencvaroš prati iznimno opasna skupina navijača, Green Monsters, koji su znali raditi probleme diljem Europe, pa s njihovim dolaskom na gostovanja - raste opasnost za moguće nerede.

A da u 'elementu' dolaze u Zagreb, njih 1.500, pokazuje i ova snimka s kolodvora u Budmipešti, gdje je kompozcija od 15 vagona punih navijača, plus prvi u kojem je smješten buffet, krenula na put prema glavnom hrvatskom gradu, gdje ih se očekuje oko 18.30 sati.

Baklje, pjesma i svi odjeveni u crno - kakvo su dobili instrukcije od svojih vođa, jer dolazak u Zagreb ne smije se shvatiti kao odlazak na 'piknik'.

Uživajte u sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u OVDJE.

Izvor: Društvene mreže