SVE JE MOGUĆE

Opasna slatkica iskreno o povratku svojoj prvoj ljubavi

25.03.2014 u 17:57

  • +5

MMA ratnica i glumica Gina Carano

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Frazer Harrison

Bionic
Reading

Prošlog je tjedna krenula glasina da je UFC u pregovorima oko povratka Gine Carano MMA borbama. Predsjednik najmoćnije MMA organizacije Dana White je to negirao, ali…

Fox Sport je razgovarao s Carano i iako nije govorila od detaljima dala je naslutiti kako bi se mogla vratiti u oktogon.

'Nisam otišla u mirovinu. Nikad nisam rekla da sam u mirovini. Iz nekog razloga jedan moj dio uvijek je otvoren toj mogućnosti. Ne znam, jedan dio mi govori da ako će okolnosti biti prave uvijek postoji mogućnost povratka. To je idealan svijet. Ako su okolnosti prave nikad se ne zna. Otvorena sam za tu mogućnost,' izjavila je Carano, a prenosi Fight Site.

Okolnosti pod kojima bi se vratila donose razne scenarije. No, za Carano je najbitnije da može nastaviti glumačku karijeru. Ne skriva da je razgovora bilo i da bi se vratila ako sve savršeno sjedne na svoje mjesto.

'Voljela bih kad bih vam mogla reći o čemu smo sve razgovarali. Ponavljam ako se sve poklopi vratila bih se. MMA je moja prva ljubav', rekla je Carano.