ostaje ili odlazi?

Ole Gunnar Solskjaer otkrio sudbinu Paula Pogbe u Unitedu; kako će na ovo reagirati navijači 'crvenih vragova'?

14.03.2020 u 13:36

Bionic
Reading

Trener Manchester Uniteda potvrdio je da se Paul Pogba napokon vraća u trenažni proces. Nije ga bilo od prosinca prošle godine, a upisao je samo osam nastupa ove sezone u svim natjecanjima...

'Paul Pogba još uvijek radi na fizičkoj snazi. Neće se vratiti u puni trening prije sljedećeg tjedna. Poslije toga ćemo vidjeti koliko će mu trebati vremena da se u potpunosti vrati u natjecateljsku kondiciju i bude maksimalno spreman za povratak na teren', kazao je Ole Gunnar Solskjaer.

Već se dugo vremena nagađa kako će Paul Pogba već ovog ljeta napustiti Old Trafford, a njegov se transfer povezivao s interesom Real Madrida i Juventusa.

No, Ole Gunnar Solskjaer napominje da od toga nema ništa.

  • +5
Premier liga, Manchester United - Manchester City Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

'On je naš igrač. Ima ugovor na još dvije godine. Možete očekivati da će biti ovdje i sljedeće sezone', jasan je bio trener Uniteda.

Pogbin ugovor s Unitedom traje do ljeta 2021. godine, a klub ima pravo iskoristiti opciju produženja suradnje na još jednu godinu. No, pitanje je kako će na ove najave reagirati navijači Uniteda koji već neko vrijeme otvoreno 'ratuju' s Pogbom te traže od čelnih ljudi kluba da ga što prije prodaju...