bili su na istom kongresu

Zlatko Dalić i Davor Šuker u samoizolaciji nakon što je koronavirusom zaražen predsjednik Srpskog nogometnog saveza

  • Autor: Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 14.03.2020 13:07
  • Objavljeno 14.03.2020 u 12:49
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik HNS-a Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, direktor Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac su u samoizolaciji do srijede!

Svi oni bili su 2. ožujka na kongresu Uefe i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu, na kojem je bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza kod kojeg je utvrđen koronavirus. Kokeza je primljen na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

'Koliko znamo, nitko od nas koji smo bili tamo nismo bili u bliskom kontaktu sa Slavišom Kokezom, ali smo predostrožnosti i u dogovoru s našim liječnikom Zoranom Bahtijarevićem svi smo u samoizolaciji do srijede. Nitko ne pokazuje nikakva simptome', kazao je za Sportske novosti glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

>> Predsjednik Srpskog nogometnog saveza zaražen koronavirusom; Davor Šuker bio je s njim na istom sastanku...

Kongres Uefe održan je u Amsterdamu neposredno uoči ždrijeba skupina Lige nacija, prisutni su bili predsjednici svih europskih nogometnih saveza, bila je i većina izbornika, a tako tu se tamo našli i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je ujedno i član Izvršnog odbora Uefe, te izbornik 'vatrenih' Zlatko Dalić.

Uz predsjednika Uefe, Slovenca Aleksandera Čeferina, u Amsterdamu su uz predsjednika Srpskog nogometnog saveza Kokezu iz našeg okruženja bili i Dejan Savićević iz Crne Gore, Elvedin Begić iz BiH...