Rožman o ždrijebu

Oglasio se trener Rijeke nakon što su doznali tko ih čeka na putu do Europske lige: Bit će zanimljivo i neizvjesno

01.09.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Trener nogometaša Rijeke Simon Rožman naglasio je kako je činjenica što je na ždrijebu 3. pretkola Europske lige njegova momčad dobila domaćinstvo dobra stvar

Rijeka, koja je bila nositelj u ždrijebu, u utorak je saznala kako će u 3. pretkolu 24. rujna na Rujevici ugostiti pobjednika susret između grčkog Arisa iz Soluna i ukrajinskog sastava Kolos Kovalivka.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, pretkola Lige prvaka te sve utakmice Europske lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite OVDJE.

'Ovaj rang natjecanja ne dozvoljava loših 15 minuta. Bitna mi je činjenica da svi u klubu napravimo sve što treba u pripremi i onda imamo dobre šanse. Vidjet ćemo tko će na kraju biti naš suparnik, ali dobro je da igramo na domaćem terenu. S druge strane bit će zanimljivo i neizvjesno zbog okolonosti koje se događaju u ovo vrijeme. Na nama je da se dobro pripremimo, ali činjenica da igramo kod kuće je dobra stvar za nas", ustvrdio je Rožman.

  • +4
Rijeka - Istra 1961, 3. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL