OVO JE SVAKOGA POGODILO

Oglasio se legendarni borac nakon užasa koji se dogodio u kavezu UFC-a, a koji je zaprepastio sve koji vole MMA

26.04.2021 u 16:20

Bionic
Reading

Ako netko zna kako je to doživjeti težak prijelom noge, onda je to legendarni Anderson Silva. I nije to Brazilac doživio protiv bilo koga, već upravo protiv Weidmana i to na identičan način na koji je u nedjelju ujutro Chris stradao u meču s Uriahom Hallom

'The All-American' imao je velike planove, namjeravao je upisati drugu pobjedu zaredom i dodatno se približiti novom napadu na titulu, no nakon samo 17 sekundi borbe slomio je nogu te završio u bolnici.

Hall je odmah na startu borbe savršeno blokirao njegov 'low kick' i dogodilo se nešto slično onome što smo gledali u prosincu 2013. kada je Weidman u revanšu ponovno pobijedio nekoć najboljeg borca svijeta - Brazilca Silvu.

'Imam najdublje i najiskrenije suosjećanje za ovog prvaka. Imaj vjere, a ja ti želim brz oporavak. U ovim trenucima, tebi i tvojoj obitelji želim svjetlost, ljubav i znanje. Ljubitelji sporta, molim vas poštujte ovaj trenutak ovog nevjerojatnog ratnika i poželimo mu da se uskoro oporavi i vrati na 100 posto. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoju obitelj', napisao je Silva na Instagramu, a prenosi Fight Site.

U ovim trenucima nema previše informacija, ali predsjednik UFC-a Dana White rekao je da je Chris 'stabilno i da ga čeka operacija'.

  • +3
Uriah Hall i Chris Weidman, UFC 261 Izvor: Profimedia / Autor: Alex Menendez / Getty images / Profimedia