čudesni Dembele

Oglasio se i junak Lyona koji je s dva gola potopio Manchester City i otkrio ključan detalj zbog kojeg Francuzi ruše divove u Ligi prvaka

16.08.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Moussa Dembele, dvostruki strijelac za Lyon koji je u četvrtfinalu Lige prvaka svladao Manchester City s 3:1, istaknuo je da se promijenila atmosfera u svlačionici i da su danas vrhunska ekipa

Moussa Dembele, dvostruki strijelac za Lyon koji je u četvrtfinalu Lige prvaka svladao Manchester City s 3:1, istaknuo je da se promijenila atmosfera u svlačionici i da su danas vrhunska ekipa.

'Nije lako gledati utakmicu s klupe, ali zato kad dobijete priliku imate dodatni motiv da napravite nešto za ekipu. Meni je to uspjelo večeras. Također, treba reći da se je atmosfera u svlačionici promijenila i mi smo danas vrhunska ekipa', rekao je Moussa Dembele.

On je u 79. minuti, četiri minute nakon ulaska u igru, pogodio za 2:1, a potom je u 87. minuti drugim golom potvrdio prolazak u polufinale.

'Nemate priliku igrati četvrtfinale Lige prvaka svaki dan, a meni se je sreća ponovno osmjehnula protiv Manchester Cityja. Prošle sezone zabio sam im tri gola u grupnoj fazi LP. Naš plasman u polufinale LP nije plod sreće. Dugo smo bili izvan natjecateljskog ritma zbog koronavirusa, ali zato smo naporno trenirali i to se je isplatilo. No, još nas čekaju dvije utakmice', izjavio je Maxwel Cornet, koji je zabio vodeći pogodak Lyona u 24. minuti.

  • +27
Manchester City - Lyon Izvor: EPA / Autor: Miguel A. Lopes / POOL