ima li takvih igrača?

Novinar britanskog BBC-ja možda je i najbolje opisao ono što na terenu radi 36-godišnji Luka Modrić: To je potpuno ludo

14.09.2021 u 06:39

Bionic
Reading

Iako je prije nekoliko dana napunio 36 godina, Luka Modrić igra kao da je desetak godina mlađi, s puno žara, bez zadrške. I što je još važnije - na vrhunskom nivou

Zbog ozljede mišića propustio je dvije utakmice španjolskog prvenstva, ali i tri rujanske utakmice kvalifikacija hrvatske nogometne reprezentacije.

Naravno, i Carlo Ancelotti, ali i Zlatko Dalić bili su svjesni da Modriću treba potpun oporavak kako bi ga u nastavku sezone gledali u najboljim izdanjima.

A koliko Modrić znači Realu, potvrdilo se prošlog tjedna, kada su umjesto o potpisu Camavinge svi španjolski mediji puno više prostora posvetili Modrićevom povratku treninzima.

I već u utakmici ove nedjelje, u kojoj je Real na Santiago Bernabeuu dočekao Celtu iz Viga, Modrić je odigrao vrhunsku partiju, odigrao možda i potez utakmice, kada je driblinzima stigao pred protivničkog golmana, ali i servirao Camavingi da zabije svoj prvijenac, a što možete vidjeti OVDJE.

>> Pogledajte dribling Luke Modrića kojim je izludio petoricu igrača Celte i namjestio gol svom duplo mlađem nasljedniku, o čemu bruji cijela Španjolska: To nije normalno!

Za svoju je igru dobio ovacije domaćih navijača, a posebno mu se poklonio novinar britanskog BBC-ja Raj Chohan.

'Postoji li neki veznjak koji je zadržao ovakvu razinu igre s 36 godina? Modrić i dalje rješava utakmice, kao što je to napravio protiv Celte. Ovo je potpuno ludo', napisao je Chohan te nastavio:

'Luda je stvar što održava ovu razinu, a pritom je redovit starter u utakmicama. Bilo je i drugih igrača koji su u srednjim tridesetima bili klasa, ali su često bili igrači koji su se mijenjali. Modrić je prošle sezone započeo 32 ligaške utakmice i deset utakmica Lige prvaka. Nevjerojatno.'