prijelomna vijest

[FOTO/VIDEO] Legendarni Tiger Woods doživio tešku prometnu nesreću; iz uništenog automobila ga izvlačili vatrogasci i hitno je operiran

23.02.2021 u 21:19

Bionic
Reading

Tiger Woods nalazi se u bolnici nakon promente nesreće

Najbolji golfer svih vremena Tiger Woods doživio je tešku prometnu nesreću i htino je prevezen u bolnicu, piše NBC.

Legendarni golfer bio je sam u automobilu koji je teško oštećen i gotovo neprepoznatljiv nakon nesreće koja se dogodila. Još nije jasno kako je došlo do nesreće, ali za sada je objavljeno kako vjerojatno nije bio pod utjecajem alkohola i droga.

Koliko je teška nesreća u okolici Los Angelesa pokazuju i iskazi svjedoka koji su rekli kako su Woodsa iz totalno uništenog automobila vatrogasci vadili škarama za lim.

'Vozilo se kretalo prema sjeveru na Hawthorne Boulevardu kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Vozilo je jako oštećno, a gospodin Woods je hitno prevezen u bolnicu. Bio je sam u vozilu', priopio je ured šerifa.

Woodsov menadžer Mark Steinberg potvrdio je kako je 45-godišnji Woods pretrpio višestruke ozljede nogu. Prema prvim informacijama Woods je izvan životne opasnosti, ali ima umjerene do kritične ozlijede i odmah je podvrgnut operaciji.

Novinar CNN-a Andy Scholes rekao je kako bi ova nesreća mogla značiti kraj karijere najboljeg golfera u povijesti.

'Razgovarao sam s njim nakon Mastersa 2019. godine kad je odradio najveći povratak u povijesti sporta. Sjećam se da je jedva ustao sa stolice nakon razgovora. Njemu je teško odigrati četiri runde golfa jer ipak ima 45 godina. Ako su ozljede nogu ozbiljne kako kažu, vjerojatno je to kraj njegove karijere', poručio je Scholes.

PGA Tour se oglasio službenim priopćenjem i Tigeru se stavio na raspolaganje.

'Čekamo vijesti koje ćemo dobiti kad završi operacija. U ime svih igrača s PGA Toura i našeg osoblja želimo istaknuti da je Tiger u našim molitvama i da će imati našu punu podršku tijekom oporavka.'