Iskreni van de Beek

Novi Luka Modrić uoči potpisa za Real Madrid prvi puta javno rekao što zaista misli o hrvatskom kapetanu

17.12.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Već mjesecima se piše kako je Real Madrid pronašao idealnu zamjenu za sjajnog hrvatskog veznjaka Luku Modrića. Uz nekoliko pojačanja koja kraljevski klub uskoro dovodi posebno je zanimljiv 22-godišnji Donny van de Beek iz Ajaxa

Od prije je poznato kako Real Madrid dovodi iz Tottenhama Christiana Eriksena, koji dolazi kao slobodan igrač, ali i mladog Donnyja van de Beeka koji će ih koštati 55 milijuna eura.

Naime, logično je da čelnici Reala žele što prije naći zamjene za 34-godišnjeg Luku Modrića i 29-godišnjeg Tonija Kroosa.

Stoga je zanimljivo bilo čuti Donnyja van de Beeka, koji je gostovao u Ajaxovom podcastu, što misli o Luki Modriću.

>>> Real dovodi dvije zamjene za Luku Modrića, a onda kreću po megazvijezdu koja će promijeniti odnose u nogometu

Veliki kompliment zaslužio je Luka Modrić od Ajaxovog nogometaša Donnyja van de Beeka.

'Pratim Modrića od djetinjstva i bilo je jako lijepo igrati protiv njega (u Ligi prvaka, op.a.). Mislim da ga je zaista užitak gledati kako igra. On je igrač koji uvijek unaprijed zna što će napraviti na terenu', kazao je između ostalog Van de Beek koji bi uskoro mogao postati novi Modrićev suigrač.

Iako je navodno ljetos vrijedio 100 milijuna eura, za koliko ga je Ajax bio voljan prodati, doznaje se kako su se našli na 55 milijuna eura odštete.

Nakon ovog komplimenta, koji je mladi Van de Beek udijelio Modriću, sigurno će postati dodatno simpatičan hrvatskom kapetanu, ali i navijačima Reala.

Podsjetimo kako je Van de Beek prošle sezone bio jedan od glavnih igrača Ajaxa, kluba koji je bio hit momčad Lige prvaka i koja je tek polufinalu izbačena od strane Tottenhama.

  • +5
La liga, Valencia - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: BIEL ALINO