nagovorili su ga

Novak Đoković u Beogradu se testirao na koronavirus; rezultate čekaju njegova žena Jelena i njihova djeca

22.06.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Srpski je tenisač od petka do nedjelje s obitelji boravio u Zadru gdje je igrao na teniskom turniru Adria Tour čiji je ujedno i organizator. No, u nedjelju navečer otkriveno je kako je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom, a Đoković je sa ženom Jelenom i djecom odmah otputovao za Beograd

Novak Đoković nije osjećao nikakve simptome zaraze iako se proteklih desetak dana intenzivno družio s Grigorom Dimitrovim. U Beogradu su nakon turnira čak imali i veliku feštu na kojoj nije bilo nikakve socijalne distance...

Zaraza koronavirusom potvrđena je kod Borne Ćorića i još dvije osobe - pozitivni su Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Srpski se tenisač nije želio testirati u Zadru, iako su to u noći s nedjelje na ponedjeljak učinili svi sudionici turnira i oni koji su bili s njima u kontaktu. Đoković je pokupio stvari i obitelj te zbrisao za Beograd.

  • +43
Sudionici Adria tour turnira testirani na koronavirus Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Tijekom prijepodneva prvi se tenisač svijeta nije oglašavao glede ovog incidenta u Zadru, a iz njegovog su tima tvrdili kako se Novak osjeća sjajno, nema nikakve simptome i još ne razmišlja o testiranju.

No, brojne kritike iz cijelog svijeta ipak su ga nekako 'smekšale' te srpski mediji javljaju kako se Novak Đoković s obitelji ipak testirao na koronavirus u Beogradu.

  • +11
Teniski turnir Adria tour: Novak Đoković - Peđa Krstin Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Sad s nestrpljenjem čeka rezultate koje bi trebao dobiti tijekom današnjeg dana.