za njega nema popusta

Novak Đoković doznao je šokantne vijesti; nova sezona nije ni počela, a ovo mu je sigurno pokvarilo raspoloženje

31.12.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Prije točno godinu dana Novak Đoković je deportiran iz Australije nakon što je pokušao ući u zemlju iako nije cijepljen protiv koronavirusa. Australci su sada ublažili mjere, pa je Đoković već stigao u Australiju gdje se priprema za prvi Grand Slam turnir sezone, no sad je doznao loše vijesti

Novak Đoković prošle je sezone morao propustiti velik broj turnira jer nije cijepljen protiv koronavirusa. Srbin i dalje tjera po svom, pa je već sad sigurno da će i u 2023. godini imati dovoljno prilike za odmor od tenisa.

Australija je ublažila mjere, pa je Đoković, nakon što je prije točno godinu dana deportiran iz zemlje jer nije cijepljen, sad već stigao i priprema se za Australian Open.

No, kako sada stvari stoje, u SAD i Kanadu i dalje neće moći putovati! Prošle je sezone zbog toga propustio US Open, te velike turnire i jake u Miamiju, Indian Wellsu, Montrealu, Cincinnatiju... A na njima neće sudjelovati ni ove godine.

Iako je SAD donio nove mjere i najavio dodatno ublažavanje postojećih u mjesecima koji dolaze, u zemlju i dalje nije dozvoljen ulazak onima koji nisu cijepljeni protiv koronavirusa! Bez realnih šansi da se tijekom godine to promjeni, kako u SAD-u, tako i u Kanadi.

Pa će tako Novak Đoković, ako se u međuvremenu ne cijepi, i ove godine propustiti američki dio sezone...